Arrangementer:

Babysalmesang: Alle tirsdage fra 11-12 i Flakkebjerg kirke. Alle babyer mellem 0-12 mdr er velkomne sammen med deres mor / far / bedsteforældre til en times tid med sang, fagter og dans for og med babyerne. Det er ikke et krav at du er medlem af folkekirken og baby behøver ikke være døbt. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. For dem, der har lyst spiser vi frokost sammen bagefter i kirkens mødelokale. Det er for alle babyer født i Flakkebjerg, Høve, Fårdrup og Skørpinge pastorat. Man er også velkommen, hvis man er bosiddende i Dalmose, Gimlinge og Hyllested.

Sang- og stemmeværksted: Vil du gerne blive bedre til at synge? Blive bedre til at ramme tonerne, komme højere op og dybere ned, få større stemme? Møde andre sangglade og udvikle sangen sammen? Så er dette noget for dig! Vi synger sammen. Laver noget stemmetræning, bevidsthed om stemme, vejrtrækning mm. Der vil være en del bevægelse også. Vi kan synge små ting, som kan udvikles til flerstemmig, nye salmer, salmer fra salmebogen. Følge årets gang poetisk og i egen lyd. Sangaftener holdes hver tirsdag i Flakkebjerg kirke fra 19-20. Underviser er vores dygtige kirkesanger Sidsel Munch.

Læsekreds: Kirkens læsekreds mødes cirka 1 gang om måneden i Kobberhuset (Flakkebjerg kirkes mødelokale) og diskuterer månedens bog. Bogen kan hentes i Flakkebjerg kirkes våbenhus og afleveres efterfølgende på biblioteket. Interesserede kan kontakte Ulla Hjermind på tlf. 41 42 70 21. Alle er velkomne!

Bål og snobrød: Søndag den 2. september kl. 11 flytter vi gudstjenesten fra kirken til fællespladsen i Fårdrup. Her holder vi familiegudstjeneste. Efter gudstjenesten tænder vi bål og bager snobrød. Der vil være te og kaffe til de voksne, og saftevand og snobrød til børnene. Kom og nyd en gudstjeneste i det fri. Hvis det regner går vi ind i Fårdrup kirke, så finder vi en ny dato til bål og snobrød.

Æblefestival: Vi holder gudstjeneste søndag den 16. september i Høve kirke kl. 14, og klokken 15 går vi over i haven bag Fælleshuset. Her vil der være mulighed for at samle æbler, eller komme med sin egen frugt. Menighedsrådet sørger for æblekværn og æblepresser, husk blot rengjorte flasker eller plastbeholdere. Den nypressede saft kan drikkes med det samme, eller tages med hjem og eventuelt fryses.

Høstgudstjeneste: Søndag den 23. september klokken 10.30 holder vi høstgudstjeneste i Skørpinge kirke. Gudstjenesten er fælles for alle 4 sogne. Kirken vil være pyntet. Efter gudstjenesten går vi til forsamlingshuset hvor landsbylaug og menighedsråd inviterer på en let frokost. Herefter kan vi presse vores medbragte frugt i landsbylaugets saftpresser. Vi slutter dagen af med at holde auktion over årets høst der har pyntet kirken, mens vi nyder kaffen. Tag hele familien med til Skørpinge og til en fælles fejring af høsten.

Kirkens strikkeklub: Starter op igen onsdag den 12. september kl. 14 i Fælleshuset i Høve. Vi mødes hver anden onsdag i måneden, til snak og kaffe og strik. Interesserede kan bare møde op, eller kontakte Annelise på 59 25 30 55.

Minikonfirmand: Vi starter op tirsdag den 18. september efter skoletid for 3. klasse på Flakkebjerg skole. Kontakt sognepræsten for tilmelding.

Menighedsmøde: Søndag den 7. oktober kl. 12 afholdes det årlige menighedsmøde i fælleshuset i Høve.

Halloweengudstjeneste: Den 31. oktober klokken 19 holder vi Halloweengudstjeneste i Høve kirke. Årets konfirmandhold medvirker. Gudstjenesten er for børn fra omkring 10 år og opefter. Måske kirkegården er lidt mere uhyggelig end den plejer at være... Efter gudstjenesten er der saft, kaffe og kage i våbenhuset. Man er velkommen til at komme udklædt.

Alle helgen: Søndag den 4. november klokken 16 mødes vi i Skørpinge kirke for at mindes alle dem, der er gået bort i årets løb. Sognepræsten vil læse navnene på de afdøde op. Efter gudstjenesten er det muligt at få et gratis lys til at sætte på gravstedet.

Gud og pasta: Torsdag den 22. november kl. 17 holder vi børnegudstjeneste i Høve kirke. Efter gudstjenesten spiser vi sammen i fælleshuset. Voksne koster 20 kr. og børn er gratis. Pengene går ubeskåret til Kirkens Korshærs arbejde for udsatte familier i Danmark.