Arrangementer:

Babysalmesang: Tirsdag den 15. august kl. 11-12 starter vi et hold op i Flakkebjerg kirke. Alle babyer mellem 0-12 mdr er velkomne sammen med deres mor / far / bedsteforældre til en times tid med sang, fagter og dans for og med babyerne. Det er ikke et krav at du er medlem af folkekirken og baby behøver ikke være døbt. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Vi forventer at mødes hver tirsdag i august, september og oktober. Derefter evaluerer vi og er der ønske om det, fortsætter vi vinteren over. Det er for alle babyer født i Flakkebjerg, Høve, Fårdrup og Skørpinge pastorat.

OBS - til og med uge 45 foregår babysalmesang i Høve kirke, da Nationalmuseet er ved at foretage undersøgelser i Flakkebjerg kirke. Det foregår også kl. 9 om morgenen.

Fra uge 46 rykker holdet tilbage til Flakkebjerg kirke, og tidspunktet bliver atter klokken 11.

Halloween: Fredag den 3. november kl. 19.30 er der (u)hyggelig familiegudstjeneste i Høve kirke. Konfirmanderne medvirker. Kirkegården og kirken vil kun være oplyst af levende lys, så husk en lommelygte og et (u)hyggeligt kostume! Vi skal høre historier fra Bibelen, synge sammen og bede Fadervor. Efter gudstjenesten er der kage, saft og kaffe til dem, der tør! Arrangementet henvender sig primært til børn fra 10 år og opefter.