Tilbagevendende: Enkeltstående:

Babysalmesang: Alle tirsdage fra 11-12 i Flakkebjerg kirke. Alle babyer mellem 0-12 mdr er velkomne sammen med deres mor / far / bedsteforældre til en times tid med sang, fagter og dans for og med babyerne. Det er ikke et krav at du er medlem af folkekirken og baby behøver ikke være døbt. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. For dem, der har lyst spiser vi frokost sammen bagefter i kirkens mødelokale. Det er for alle babyer født i Flakkebjerg, Høve, Fårdrup og Skørpinge pastorat. Man er også velkommen, hvis man er bosiddende i Dalmose, Gimlinge og Hyllested.

Sang- og stemmeværksted: Vil du gerne blive bedre til at synge? Blive bedre til at ramme tonerne, komme højere op og dybere ned, få større stemme? Møde andre sangglade og udvikle sangen sammen? Så er dette noget for dig! Vi synger sammen. Laver noget stemmetræning, bevidsthed om stemme, vejrtrækning mm. Der vil være en del bevægelse også. Vi kan synge små ting, som kan udvikles til flerstemmig, nye salmer, salmer fra salmebogen. Følge årets gang poetisk og i egen lyd. Sangaftener holdes hver tirsdag i Flakkebjerg kirke fra 19-20. Underviser er vores dygtige kirkesanger Sidsel Munch.

Læsekreds: Kirkens læsekreds mødes cirka 1 gang om måneden i Kobberhuset (Flakkebjerg kirkes mødelokale) og diskuterer månedens bog. Bogen kan hentes i Flakkebjerg kirkes våbenhus og afleveres efterfølgende på biblioteket. Interesserede kan kontakte Ulla Hjermind på tlf. 41 42 70 21. Alle er velkomne!

Kirkens strikkeklub: Vi mødes hver anden onsdag i måneden, til snak og kaffe og strik. Interesserede kan bare møde op, eller kontakte Annelise på 59 25 30 55.

Minikonfirmand: Forårsholdet afsluttes palmesøndag den 14. april i Flakkebjerg kirke. Næste hold starter op til efteråret for elever på Flakkebjerg skole, 3. klasse (2019-2020).

Palmesøndag: Påskens begyndelse fejres i Flakkebjerg kirke 10.30 med en børnegudstjeneste hvor minikonfirmanderne deltager som afslutning på deres forårsforløb. Vi skal høre om, hvorfor vi fejrer påske og vi skal synge sammen. Efter gudstjenesten er der kaffe, saftevand og kage udenfor kirken.

Skærtorsdag: Traditionen tro holder vi påskemiddag i Fælleshuset i Høve. Vi starter med gudstjeneste i Høve kirke kl. 17 hvor vi skal høre fortællingen om den sidste aften Jesus var sammen med sine disciple inden korsfæstelsen. Efter gudstjenesten serveres middag i Fælleshuset (Bygaden 6). Prisen er 20 kr. pr. voksen og børn er gratis. Betaling sker på dagen og det indbetalte går ubeskåret til Kirkens Korshærs arbejde. Tilmelding senest 14. april til Christina på tlf. 53 66 14 13.

Langfredag: Dette er dagen, hvor vi giver sorgen plads til også at blive hørt. Gudstjenesten bliver en såkaldt liturgisk tjeneste uden altergang og uden prædiken, hvor Jesu lidelseshistorie oplæses, afbrudt af salmer omhandlende denne. Der vil også være et par minutters stilhed, ligesom alterlysene er slukkede. En højtidelig og anderledes gudstjeneste.

Danmarks befrielse: Som de tidligere år mindes vi Danmarks befrielse med en smuk aftengudstjeneste i Fårdrup kirke den 4. maj kl. 19. Efter gudstjenesten går vi sammen til mindestenen og lægger en buket. De lokale spejdere fra Dalmose vil lede fakkeloptoget gennem Fårdrup by. Højtideligheden afsluttes på mindepladsen hvor der serveres kaffe og kage.