Arrangementer:

Babysalmesang: Tirsdag den 2. januar kl. 11-12 starter vi igen op i Flakkebjerg kirke. Alle babyer mellem 0-12 mdr er velkomne sammen med deres mor / far / bedsteforældre til en times tid med sang, fagter og dans for og med babyerne. Det er ikke et krav at du er medlem af folkekirken og baby behøver ikke være døbt. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. For dem, der har lyst spiser vi frokost sammen bagefter i kirkens mødelokale. Det er for alle babyer født i Flakkebjerg, Høve, Fårdrup og Skørpinge pastorat. Man er også velkommen, hvis man er bosiddende i Dalmose, Gimlinge og Hyllested.

Sang- og stemmeværksted: Vil du gerne blive bedre til at synge? Blive bedre til at ramme tonerne, komme højere op og dybere ned, få større stemme? Møde andre sangglade og udvikle sangen sammen? Så er dette noget for dig! Vi synger sammen. Laver noget stemmetræning, bevidsthed om stemme, vejrtrækning mm. Der vil være en del bevægelse også. Vi kan synge små ting, som kan udvikles til flerstemmig, nye salmer, salmer fra salmebogen. Følge årets gang poetisk og i egen lyd. Sangaftener holdes hver tirsdag i Flakkebjerg kirke fra 19-20, vi starter op den 2. januar 2018. Underviser er vores dygtige kirkesanger Sidsel Munch.

Læsekreds: Kirkens læsekreds mødes cirka 1 gang om måneden i Kobberhuset (Flakkebjerg kirkes mødelokale) og diskuterer månedens bog. Bogen kan hentes i Flakkebjerg kirkes våbenhus og afleveres efterfølgende på biblioteket. Læsekredsens næste bog er "Karensminde" af Iben Mondrup. Vi mødes næste gang den 9/1 kl. 19. Interesserede kan kontakte Ulla Hjermind på tlf. 41 42 70 21. Alle er velkomne!

Sanggudstjeneste: Vi holder en sanggudstjeneste i Høve kirke den 17/1 kl. 19. Sanggudstjeneste er en aften i musikkens og fællessangens tegn, hvor vi synger nye og gamle salmer fra salmebogen, krydret med nyskrevne salmer og moderne lovsange, alt sammen på dansk. Vores dygtige kirkesanger vil synge for. Præsten holder en kort prædiken, med fokus på hvordan sang også kan være en vej til tro og bøn.

Fastelavn: Søndag den 11/2 holder vi børnegudstjeneste i Flakkebjerg kirke klokken 10.00. Man må gerne, børn som voksne, komme udklædt. Efter gudstjenesten går vi samlet en lille tur gennem Flakkebjerg og viser vores kostumer. Vi slutter ved forsamlingshuset hvor vi slår katten af tønden. Der vil selvfølgelig være præmier til kattekonge og -dronning, og til de bedst udklædte. Der er fastelavnsboller og sodavand til alle børn, og kaffe/te til de voksne. Arrangementet afholdes i samarbejde mellem kirken og Brugsen.