Arrangementer:

Babysalmesang: Tirsdag den 15. august kl. 11-12 starter vi et hold op i Flakkebjerg kirke. Alle babyer mellem 0-12 mdr er velkomne sammen med deres mor / far / bedsteforældre til en times tid med sang, fagter og dans for og med babyerne. Det er ikke et krav at du er medlem af folkekirken og baby behøver ikke være døbt. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Vi forventer at mødes hver tirsdag i august, september og oktober. Derefter evaluerer vi og er der ønske om det, fortsætter vi vinteren over. Det er for alle babyer født i Flakkebjerg, Høve, Fårdrup og Skørpinge pastorat.

Søndag den 27. august mødes vi til bål og snobrød på bålpladsen i Fårdrup, klokken 11. Her holder vi en kort børnegudstjeneste, hvor vi synger sammen og præsten fortæller en historie fra Bibelen. Efterfølgende laver vi snobrød sammen. Ingen tilmelding nødvendig.