Velkommen til hjemmesiden for de 4 kirker Høve - Flakkebjerg - Skørpinge og Fårdrup, beliggende i Slagelse provsti under Roskilde stift.

I menuen til venstre kan du finde informationer om menighedsråd, medarbejdere, kirkelige arrangementer mv. I menuen øverst på siden finder du mere information om de enkelte kirker i pastoratet.

Webmaster: sognepræst Lisbeth Ravn Bolin

Januar 2018: Vi søger ny organist! Se opslaget herunder:

Organist

En stilling som organist ved Flakkebjerg, Høve, Fårdrup og Skørpinge Kirker, Høve-Flakkebjerg-Skørpinge-Fårdrup pastorat er ledig snarest mulig.

Stillingen er på gennemsnitligt 12 timer pr. uge.

Organisten skal varetage følgende opgaver:

Høve-Flakkebjerg-Skørpinge-Fårdrup pastorat har 1556 indbyggere, 2 gravere, 1 kirkesanger og snart 1 organist ansat i sognet. Pastoratet har 4 landsbykirker med trofaste kirkegængere. Vi har et tæt samarbejde med børnehave, dagplejere og skole.

Orglet i Flakkebjerg kirke er er bygget af Frederiksborg Orgelbyggeri v. Krohn i 1975, med 9 stemmer.

Orglet i Skørpinge kirke er bygget af Demant og Søn 1862, og har 6 stemmer.

Orglet i Høve kirke er et nyt (brugt) orgel, bygget af Th. Frobenius i 1967, på 5 stemmer.

Orglet i Fårdrup kirke er et Frederik Hoffmann Ramus orgel med 6 stemmer.

Der er desuden elektrisk klaver i alle 4 kirker, som primært benyttes ved børnegudstjenester samt ind imellem til nyere salmer og lovsang.

Vi forventer, at du:

Ansættelse sker ved Høve – Flakkebjerg – Fårdrup – Skørpinge Sognes Menighedsråd beliggende 1) Høve kirke, Bygaden 101, 4261 Dalmose. 2) Flakkebjerg kirke, Snekkerupvej 2, 4200 Slagelse. 3) Fårdrup kirke, Fårdrupvej 112, 4200 Slagelse. 4) Skørpinge kirke, Skoletoften 5, 4200 Slagelse.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn-AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 301.699,20kr. – 367.626,89 kr. årligt (nutidskroner).

Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 38.817,70 kr. – 60.289,07 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 291.121,12 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 304.983,37 årligt (nutidskroner). Indplacering sker fter anciennitet

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 34.609,20 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 4 eller flere kirker.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Tidligere indgivne ansøgninger fra ansøgere, der opfylder ansættelsesbetingelserne, vil blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst Lisbeth Ravn Bolin, tlf. 24892555, lisbo@km.dk.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til sognepræst Lisbeth Ravn Bolin, Bygaden 4, 4261 Dalmose eller på mail til 7310fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 12. marts 2018 klokken 12.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted søndag den 18. marts i Fårdrup kirke efter højmessen.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer. Der vil blive indhentet børneattest.