Gudstjenester:

Man er velkommen til fortsat at komme fysisk til gudstjeneste i kirkerne. Der er krav om mundbind, samt to meters afstand til personer udenfor egen husstand. Gudstjenesterne varer maksimalt 30 minutter.

Til gudstjenesterne, indtil der gives anden besked, er det udelukkende kirkesangeren, der synger. Højmessen klokken 10.30 bliver livestreamet hver søndag fra Høve kirke. Kameraerne fokuserer på præsten og ikke på kirkegængerne.
Når højmessen efter 30 minutter er forbi, vil vi afholde virtuel altergang, hvor man kan deltage hjemmefra. Det kræver blot, at man selv har brød/kiks og vin/saft klar.

Ønsker man at gå til alters på almindelig vis, afholder vi altergang ved alle gudstjenester klokken 9. Disse gudstjenester vil indeholde en kort refleksion ved præsten samt altergang.

1. april: Høve kirke kl. 17 v/ Lisbeth Ravn Bolin

2. april: Fårdrup kirke kl. 9 og Høve kirke kl. 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

4. april: Flakkebjerg kirke kl. 9 og Høve kirke kl. 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

5. april: Høve kirke klokken 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

11. april: Skørpinge kirke kl. 9 og Høve kirke kl. 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

18. april: Flakkebjerg kirke kl. 9 og Høve kirke kl. 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

25. april: Fårdrup kirke kl. 9 og Høve kirke kl. 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

30. april: Skørpinge kirke kl. 10.30, konfirmation v/ Lisbeth Ravn Bolin

2. maj: Høve kirke kl. 10.30 v/ Lisbeth Ravn Bolin

4. maj: Fårdrup kirke kl. 19 v/ Lisbeth Ravn Bolin. Danmarks befrielse.

Link til vores youtubekanal, hvor man kan se med på vores gudstjenester næsten alle søndage, altid klokken 10.30 : https://www.youtube.com/channel/UCZtYpWKYNySB22ESsr3ivtQ