Tilmelding til konfirmandundervisning efteråret 2021:

Fremover skal konfirmander som hovedregel tilmeldes digitalt.

Hav dit nem-ID parat inden du klikker dig videre. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre signere med nem-ID inden tilmeldingen er gennemført.

TILMELDING HER

Tilmelding bedes foretaget senest 1. august. Som udgangspunkt meldes dit barn til konfirmation i det sogn, hvor du bor. Hvis du ønsker en anden kirke end der, hvor du bor, bedes du kontakte sognepræsten telefonisk (24 89 25 55 / 58 18 83 12).

Undervisningen vil foregå onsdag fra 14.30-16.30 og tiderne vil være koordineret med Antvorskov skole. Undervisningen foregår både hos sognepræsten i Høve og i Flakkebjerg kirke. Dette vil alt sammen fremgå af lektionsplanen.

Kirken sørger for transport af børnene de dage hvor undervisningen foregår i Høve. Det er forældrenes ansvar at hente børnene efter endt undervisning.

Datoer for konfirmationer i foråret 2022:

2022 Bededag 13. maj i Høve og Fårdrup,
søndagen efter den 15. maj Flakkebjerg og Skørpinge
Flakkebjerg kirke Kristi Himmelfartsdag den 26. maj.

Datoer for konfirmationer i foråret 2023:

2023 Bededag 5. maj i Flakkebjerg og Skørpinge
Søndagen efter, den 7. maj i Høve og Fårdrup
Kristi Himmelfart i Flakkebjerg kirke den 18. maj.