2019 Bededag 17. maj i Flakkebjerg kl. 10.30,
søndagen efter den 19. maj i Høve kl. 10.30
Flakkebjerg Kristi Himmelfart den 30 maj kl. 10.30

Tilmelding til konfirmandundervisning efteråret 2019:

Fremover skal konfirmander som hovedregel tilmeldes digitalt.

Hav dit nem-ID parat inden du klikker dig videre. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre signere med nem-ID inden tilmeldingen er gennemført.

TILMELDING HER

Tilmelding bedes foretaget senest 1. august. Som udgangspunkt meldes dit barn til konfirmation i det sogn, hvor du bor. Hvis du ønsker en anden kirke end der, hvor du bor, bedes du kontakte sognepræsten telefonisk (24 89 25 55).

Vi afholder gudstjeneste med efterfølgende informationsmøde søndag d. 1. september i Høve kirke kl. 10.30. Her vil en lektionsplan blive udleveret.

Undervisningen vil foregå enten onsdag eller torsdag fra 14.30-16.30 (det kommer an på, hvad klasse dit barn går i) og tiderne vil være koordineret med Antvorskov skole. Undervisningen foregår både hos sognepræsten i Høve og i Flakkebjerg kirke. Dette vil alt sammen fremgå af lektionsplanen.

Kirken sørger for transport af børnene de dage hvor undervisningen foregår i Høve. Det er forældrenes ansvar at hente børnene efter endt undervisning.

Datoer for konfirmationer i foråret 2020:

Bededag den 8. maj i Høve og Fårdrup,
søndagen efter den 10. maj i Flakkebjerg og Skørpinge,
Kristi Himmelfart den 21. maj i Flakkebjerg.

Datoer for konfirmationer i foråret 2021:

Bemærk at tilmelding til konfirmation 2021 først kan ske i foråret 2020.

2021 Bededag 30. april i Flakkebjerg og Skørpinge,
søndagen efter den 2. maj i Høve og Fårdrup,
Flakkebjerg Kristi Himmelfart den 13 maj.